BRUG AF PERSONOPLYSNINGER
Vi behandler på lemvigmuseum.dk kun almindelige personoplysninger om dig, såsom navn, telefonnummer, mailadresse og fysisk adresse. Vi indhenter aldrig særlige personfølsomme oplysninger om dig.
Hvis du køber en vare i museets webshop, videregiver vi dine oplysninger til fragtfirmaet GLS og Shipmondo.com for at kunne sende din vare til dig. Videregivelse af persondata vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.
Personoplysninger bliver ikke på anden vis videregivet eller solgt til tredjepart, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse.

TILMELDING TIL ARRANGEMENTER
Når du tilmelder dig et arrangement giver du samtykke til, at vi registrerer og opbevarer dit navn, e-mail og telefonnummer. Disse oplysninger bruges udelukkende i forbindelse med det pågældende arrangement, så vi kan kontakte dig i tilfælde af ændringer eller aflysninger i arrangementet og for efterfølgende feedback. Du kan til enhver tid kontakte os og få slettet dine oplysninger.

NYHEDSBREV
Med din tilmelding takker du ja til at modtage museets nyhedsbreve, og samtidig giver du samtykke til, at vi registrerer dit navn og e-mail. Oplysningerne bruges udelukkende til at sende nyt om museet, arrangementer, tilbud og invitationer.