Webshoppen drives af:

Lemvig Museum
Vestergade 44
7620 Lemvig

 

Betaling

Lemvig Museum modtager online betalinger med Visa/Dankort, Visa, Mastercard og Mobilepay Online. Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes.
Alle priser på hjemmesiden er inklusive moms. Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark – Kroner (DKK)

Du modtager automatisk en ordrebekræftelse for køb af en billet til vores arrangement, print denne billet ud som bevis for at du deltager til arrangementet.

 

Forsendelse

Varen sendes efter 1-3 hverdage alt efter størrelsen af bestillingen.
Lemvig Museum afsender varer med følgende: GLS – Privat, GLS – Pakkeshop. Porto udgør kr. 50,- inkl. moms for alle bestillinger. Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke. Fragtpriserne gælder kun til Danmark.

Fortrydelsesret

Lemvig Museum yder 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager varen. Fortryder du købet, skal Lemvig Museum underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail info@lemvigmuseum.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Når du bestiller billetter til vores kulturarrangementer, frasiger du dig automatisk din 14 dages fortrydelsesret ifølge købeloven. Hvis arrangementer bliver enten aflyst eller udskudt, får du mulighed for at få tilbagebetalt dine gebyr for billetten.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for eventuel emballage, der er på varen. Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi tilbagebetaler, så snart vi har modtaget varen retur. Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Varen sendes til:
Lemvig Museum
Vestergade 44
7620 Lemvig

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Varen sendes til: Lemvig Museum, Vestergade 44, 7620 Lemvig. Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.