Jobopslag: Er du Lemvig Museums nye blæksprutte?

16. marts 2022

Vi har gang i en masse spændende ting på Lemvig Museum, og vi har brug for hjælp!
Vi søger en kollega, som kan lidt forskelligt: Om sommeren skal du være museumsvært, og i vinterhalvåret skal du være museumsassistent og hjælpe til med forefaldende opgaver afhængigt af dine kompetencer og erfaringer.

Som museumsvært består dit arbejde i betjening af museets gæster i billetsalg og butik, oprydning samt vagtplanlægning. Museumsværten er den første, gæsterne møder, når de besøger museet. Derfor er det vigtigt, at du har et venligt sind og kan lide at tale med folk. Kendskab til tysk/engelsk samt interesse for historie og kultur er en fordel.
På museet er der mange forskellige opgaver, og derfor søger vi en person, som kan lidt af hvert: Måske er du håndværker, eller har bare hænderne skruet rigtigt på? Måske har du erfaring med markedsføring eller kommunikation til turister og andre brugergrupper? Måske er du kreativ og kan bygge udstillinger, eller går rundt med en underviser i maven? Måske er du en haj til IT, hjemmeside og SoMe? Måske har du nogle helt andre kvalifikationer, som kan bruges på museet? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Stillingen er på cirka 25 timer, lidt flere om sommeren og lidt færre om vinteren. I sommertiden (juni-september) ligger arbejdstiden primært i museets åbningstid tirsdag-søndag kl. 11-17. Du skal regne med weekendarbejde hver tredje weekend.

Er det lige noget for dig, så send en kort skriftlig ansøgning og fortæl, hvilke opgaver du kan hjælpe os med: meluan@lemvigmuseum.dk
Ansøgningsfrist: 1. april. Tiltrædelse snarest.

Vil du høre mere om stillingen, så kontakt museumsleder Mette Lund Andersen: meluan@lemvigmuseum.dk eller tlf.: 22 38 14 18