Site Network: Lemvig museum | Skulpturstien | Planetstien | Jens Søndergaards Museum | A. Nevskij udstillingen | Flyvholm redningsstation |

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger

Børnefamilier

I Lemvig Museums gæstebog er der mange hilsner fra børn, der har været på besøg. De fleste synes, at det har været sjovt – særlig rummet med planeterne og stjernehimlen, hvor man kan ligge ned og kigge op på alle stjernerne.
Man kan gå på bogstavjagt, hygge sig i bondestuen, lægge puslespil eller gå på opdagelse i oldtidsudstillingen, der er lavet sammen med børn i 4. klasse.  Der er noget at tale sammen om eller gøre sammen i de fleste af museets rum.

Lemvig Museum er et familievenligt og robust museum, hvor børn er velkomne. Hvis man har barnevogn med, kan den parkeres på terrassen eller i haven, og man kan låne en bæresele i skranken. Der er puslebord på toilettet.
Man er velkommen til at spise sin medbragte mad i museets have eller indendørs, hvis det er dårligt vejr. Hvis man vil spise indendørs, bedes man aftale det med personalet i skranken.
Hvis man trænger til frisk luft undervejs, må man gerne være på terrassen eller i haven, og her er der også plads til, at børnene kan røre sig.

Og husk – det er gratis for børn og unge op til 18 år!

Grupper og skoler

Børnehaver, skoler, skolefritidsordning o.s.v. er meget velkomne. Tænker I på at besøge Lemvig Museum eller én af museets afdelinger, er det en god idé at kontakte os i forvejen (telf.: 97 82 00 25). Så kan vi sammen tilrettelægge besøget.

Børn kommer gratis ind, men hvis man vil have en museumsformidler til at vise rundt, skal der aftales en pris. Det kan godt betale sig, for børnene får meget mere ud af besøget, når der er én, der kan fortælle om tingene.