Site Network: Lemvig museum | Skulpturstien | Planetstien | Jens Søndergaards Museum | A. Nevskij udstillingen | Flyvholm redningsstation |

Skoleklasser og øvrige grupper er velkomne på Lemvig museum

Grupper

Lemvig Museum har en række tilbud til grupper. Rundvisninger, byvandringer og foredrag om emner inden for Lemvigegnens historie. Kontakt os inden et besøg - så kan vi sammen tilrettelægge besøget. Send en mail til lemvigmuseum@post.tele.dk eller ring på 97820025.

Skoler

Lemvig Museums skoletjeneste har tilrettelagt et program med undervisningstilbud til skoleklasser.
Kontakt museets skoletjeneste: Lars Mathiesen på lm@lemvigmuseum.dk eller ring på 97820025.

Undervisningsmaterialer

Lidenlunds stopmotion-værksted
Lemvig Museum har i samarbejde med Animationsskolen i Viborg udviklet et værksted, hvor man bruger figurer fra tegneserien Livets gang i Lidenlund. Museet tilbyder skoler og grupper, at de kan få et kursus i at bruge dette. Man kan også prøve på egen hånd og hente vejledning og materiale som zip-fil.
Lidenlunds stopmotion-værksted er blevet til med støtte fra Nordea Fonden og Færch Fonden.

Limfjordslitteratur – digitalt undervisningsmateriale
Limfjordslitteratur.dk er en hjemmeside med det formål at koble en undervisningsrettet vinkel med en museal vinkel på Limfjordslitteratur, således at man på samme hjemmeside både kan finde undervisningsmateriale og orientere sig i en række limfjordsrelaterede forfatterskaber. Du kan møde seks forfattere, som alle har afsæt i egnene omkring Limfjorden og som alle har betydning for dansk litteratur. Du kan finde materialer, tekster, billeder, film og lyd som præsenterer de seks forfattere, og introducerer til den litteratur, der er opstået omkring Limfjorden. Der findes ligeledes en App til iPhone og iPad, som kan hentes på App-Store.