Fra udstillingens åbning

Alexander Nevskij aktuelt

Den nye udstilling om Alexander Nevskij blev åbnet den 1. juni 2006 af den russiske ambassadør i Danmark, Dmitry Ryurikov. Det er en permanent udstilling, som vil kunne ses i årene fremover – selv om vi sikkert kommer til at lave den om, når vi får nye ting eller oplysninger i fremtiden.

Siden åbningen er udstillingen blevet besøgt af tusindvis af mennesker, og Lemvig Museum har fået flere nye ting og masser af nye oplysninger om denne dramatiske historie.

I foråret 2008 kommer der nogle spændende foredrag på Kystcentret i samarbejde med Lemvig Museum og Nordvestjysk Folkeuniversitet:

Torsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 kommer kommandørkaptajn Hans Koch og fortæller om "Ubåden - Hvad, hvordan og hvorfor?"

Torsdag den 3. april 2008 kl. 19.30 kommer dykker og marinarkæolog Gert Normann og fortæller om "Ubådsvrag i de danske farvande".

Torsdag den 10. april kl. 19.30 kommer seniorarkæolog Maria Jacobsen og fortæller om "Ubåden H.L. Hunley - et hemmeligt våben fra den amerikanske borgerkrig".

Læs mere her.