Aktuelt - Udstillinger

Særudstilling "Oversvømmelse"

Lemvig har ofte været udsat for oversvømmelser på havnen og i de kvarterer i byen, der grænser op til havnen. I 2012 sikrede Lemvig Kommune byen mod fremtidige oversvømmelser med en mur, som kan klare vandstande på omkring 2 meter over den normale.
Udstillingen handler om oversvømmelser i Lemvig gennem tiden, især fortalt gennem fotos.

Læs her om museets udgivelse: "Oversvømmelse i Lemvig"

Særudstilling: "Kender du din egn?"

Lemvig Museum åbnede i efterårsferien en lille udstilling med luftfotos af byer og landsbyer på Lemvigegnen. Meget ser anderledes ud, og det kan være svært at genkende selv de mest velkendte ting. Udstillingen er bygget op som en lille quiz, hvor de besøgende kan konkurrere med hinanden eller sig selv om at genkende så mange landsbyer som muligt.