Foto: Ib Bj. Sørensen

Aktuelt - Udgivelser

I sommerhus på Gjellerodde

I sommerhus på Gjellerodde - Ny bog 2016Bogen handler om sommerhusområdet Gjellerodde fra tiden før de første sommerhuse til i dag. I en række portrætter fortælles der om mennesker, der har boet i eller brugt området førhen og nu.
Pris: 129 kr.

Oversvømmelse i Lemvig

Bog med billeder og historier om oversvømmelser i Lemvig gennem tiden.
Pris: 65 kr.

Bag pigtråd - Rom flygtningelejr 1945-48

Bogen giver et indblik i livet i en lejr for tyske flygtninge, der nok kom fra umenneskelige forhold, men samtidig også var en del af det forhadte tyske folk, der netop var blevet overvundet.
Pris: 150 kr.

Fjaltringhistorier

En landsby rummer mange spændende historier om levet liv – mange af dem går i glemmebogen og forsvinder. Med bogen ”Fjaltringhistorier” har forfatter og tidligere skoleinspektør Anders Bune sikret en del af disse historier fra glemslen.
Pris: 129 kr.