Site Network: Lemvig museum | Skulpturstien | Planetstien | Jens Søndergaards Museum | A. Nevskij udstillingen | Flyvholm redningsstation |

Foto: Ib Bj. Sørensen

Aktuelt - Udgivelser

Jernkysten

Rigt illusteret lille bog, som handler om redningsvæsenet og strandinger på den jyske vestkyst. Kan bestilles på lemvigmuseum@post.tele.dk og købes hos Lemvig Boghandel.
Pris: 85 kr.

 

Væk fra hverdagen

Antologi udgivet af Limfjordsmuseernes Samvirke. Bogen handler om sommerhuse ved Limfjorden. Artikel 4, som er Lemvig Museums bidrag, handler om sommerhuses materialitet på baggrund af interveiws med sommerhusejere fra Gjellerodde. Kan bestilles på lemvigmuseum@post.tele.dk og købes hos Lemvig Boghandel.
Pris: 200 kr.

 

I sommerhus på Gjellerodde

I sommerhus på Gjellerodde - Ny bog 2016Bogen handler om sommerhusområdet Gjellerodde fra tiden før de første sommerhuse til i dag. I en række portrætter fortælles der om mennesker, der har boet i eller brugt området førhen og nu.
Kan bestilles på lemvigmuseum@post.tele.dk og købes hos Lemvig Boghandel.
Pris: 129 kr.Oversvømmelse i Lemvig

Bog med billeder og historier om oversvømmelser i Lemvig gennem tiden.
Kan bestilles på lemvigmuseum@post.tele.dk og købes hos Lemvig Boghandel.
Pris: 65 kr.


Bag pigtråd - Rom flygtningelejr 1945-48

Bogen giver et indblik i livet i en lejr for tyske flygtninge, der nok kom fra umenneskelige forhold, men samtidig også var en del af det forhadte tyske folk, der netop var blevet overvundet.
Kan bestilles på lemvigmuseum@post.tele.dk og købes hos Lemvig Boghandel.
Pris: 150 kr.