Foto: Ib Bj. Sørensen

Aktuelt - Udgivelser

Lemvig - en vestjysk verden

Lemvig - en vestjysk verdenFhv. museumsleder Ellen Damgaard har med baggrund i sit virke skrevet et bogværk om Lemvigegnen og dens mennesker fra middelalder til nutid. Første bind omhandler perioden 1200-1800.
Læs pressemeddelsen om udgivelsen.
Pris: 300 kr.

Du Danske Sommer - 10 nye sommersange

Du danske sommer - 10 nye sommersangeSom en hyldest til byens store digter, Thøger Larsen, udskrev Lemvig Museum i 2017 en konkurrence om en ny dansk sommersang, for at medvirke til at holde liv i den danske sangtradition.
De 10 nominerede sange er samlet i denne sangbog.
Kan bestilles på lemvigmuseum@post.tele.dk
Pris: 99 kr.

Jernkysten

Rigt illusteret lille bog, som handler om redningsvæsenet og strandinger på den jyske vestkyst. Kan bestilles på lemvigmuseum@post.tele.dk og købes hos Lemvig Boghandel.
Pris: 85 kr.

Væk fra hverdagen

Antologi udgivet af Limfjordsmuseernes Samvirke. Bogen handler om sommerhuse ved Limfjorden. Artikel 4, som er Lemvig Museums bidrag, handler om sommerhuses materialitet på baggrund af interveiws med sommerhusejere fra Gjellerodde. Kan bestilles på lemvigmuseum@post.tele.dk og købes hos Lemvig Boghandel.
Pris: 200 kr.

I sommerhus på Gjellerodde

I sommerhus på Gjellerodde - Ny bog 2016Bogen handler om sommerhusområdet Gjellerodde fra tiden før de første sommerhuse til i dag. I en række portrætter fortælles der om mennesker, der har boet i eller brugt området førhen og nu.
Pris: 129 kr.

Oversvømmelse i Lemvig

Bog med billeder og historier om oversvømmelser i Lemvig gennem tiden.
Pris: 65 kr.

Bag pigtråd - Rom flygtningelejr 1945-48

Bogen giver et indblik i livet i en lejr for tyske flygtninge, der nok kom fra umenneskelige forhold, men samtidig også var en del af det forhadte tyske folk, der netop var blevet overvundet.
Pris: 150 kr.