Aktuelt - Foredrag

Folkeuniversitetet i Lemvig

Alle er velkomne. Pris pr. foredrag 50 kr.
Følg med på Facebook: "Folkeuniversitet i Lemvig" eller Folkeuniversitets Komitestyrelses hjemmeside.

Foredrag på Lemvig Museum

Tirsdag den 1.oktober kl.19.30 på Lemvig Museum, ”Borgerdreven udvikling? Lokal udvikling og den aktive borger” ved Professor Peter Plant. Opfølgning på temarække om landsbyer og landdistrikter.

Torsdag den 10. oktober kl. 19.30 på Lemvig Museum, ”Gudhjem-tid” ved Poul Duedahl, lektor på Aalborg Universitet og forfatter til en række bøger.

Tirsdag den 12. november kl. 19.30 på Lemvig Museum ”Universets opbygning og dets udvikling - Sorte og hvide huller i universet” ved Steen Hannestad, professor ved Institut for Fysik og Astronomi, Aarhus Universitet.

Tirsdag den 19. november kl. 19:30 på Lemvig Museum, "Cellens opbygning og dens udvikling. Fra ursuppe til liv og bevidsthed" ved Poul Nissen, professor ved Institut for Molekylærbiologi og Genetik, Aarhus Universitet

Programmet for 2019 er stadig under udarbejdelse, og der kan forekomme ændringer og tilføjelser.
Se hele programmet (pdf).