Aktuelt - Foredrag

Folkeuniversitetet i Lemvig

Alle er velkomne. Pris pr. foredrag 50 kr.
Programmet for 2019 er stadig under udarbejdelse, og der kan forekomme ændringer og tilføjelser.
Se hele programmet (pdf).

Følg med på Facebook: "Folkeuniversitet i Lemvig" eller Folkeuniversitets Komitestyrelses hjemmeside.

Foredrag på Lemvig Museum

Søndag den 3.marts kl.14 på Lemvig Museum ”Lemvig og verden i 1200-1800” samtaleforedrag mellem Henning Ringgaard Lauridsen, tidligere leder af Viborg Museum og Ellen Damgaard, tidligere leder af Lemvig Museum.

Torsdag den 7. marts kl. 19.30 på Lemvig Museum ”Fortællingen om Lemvig- i forfatternes værksted”. Samtale mellem forfatter Kim Blæsbjerg og tidligere museumsleder Ellen Damgaard.

Torsdag den 4.april kl.19.30 på Lemvig Museum ”Alle tiders Kaniner” Peter Dragsbo, mag.art. fhv. museumsinspektør/ dir. for Sønderborg Slot.

Den ? september kl. 19.30 på Lemvig Museum ”Universets opbygning og dets udvikling” ved professor Steen Hannestad, Århus Universitet.

Tirsdag den 1.oktober kl.19.30 på Lemvig Museum, ”Borgerdreven udvikling? Lokal udvikling og den aktive borger” ved Professor Peter Plant. Opfølgning på temarække om landsbyer og landdistrikter.

Torsdag den 10. oktober kl. 19.30 på Lemvig Museum, ”Gudhjem-tid” ved Poul Duedahl, lektor på Aalborg Universitet og forfatter til en række bøger.