Lemvig

Landsdækkende sommersang-konkurrence og sangstævne

Du danske sommer jeg elsker dig, skønt du så ofte har sveget mig” skrev digteren Thøger Larsen for næsten 100 år siden i en af Danmarks mest kendte sommersange. Med konkurrencen vil vi gerne hylde den danske sommer og sommerens store digter Thøger Larsen. Vi vil desuden gerne skabe opmærksomhed om fællessangen og den danske sangtradition. Den rummer uvurderlige skatte, men skal også plejes og gødes med nye sange. Thøger Larsen skrev nogle af de mest elskede sange i Danmark. I hans ånd vil vi gerne bruge det som muld, vækstlag og grobund for udvikling af nye talenter.
Alle, både professionelle og amatører er blevet opfordret til at give deres bud på ”den danske sommers sang” - enten som en færdig sang med melodi eller et sangbart digt.

Sangstævne 2. juni - vinderne kåres!

Den 2. juni kl. 15.30 – 18.00 kåres vinderne ved et stort sangstævne i Lemvig Museums have. Det bliver en ”sangens festdag”, der hilser sommeren velkommen. Du kan allerede nu købe/bestille billet til arrangementet ved henvendelse til Lemvig Museum (Tlf. 97820025).